*** Βρέθηκαν, λέει, μετρητά και μαύρα, 15 εκατομμύρια ευρώ, σε χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ. Σα να λέμε βρέθηκε παράνομη φυτεία κάνναβης έξω από την Καλαμάτα ή όπλα σε χωριό της Κρήτης!

*** Από άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στην «Ημερησία»: «Αντί να επαναλάβω τις καθιερωμένες ευχές των Ελλήνων πολιτικών θα προσπαθήσω να πω – και να σκεφθώ- τι θα μας συμβούλευε και τι θα μας ευχόταν σήμερα ο Περικλής»
Πρώτον, δεν το έβγαλα απ’ το μυαλό μου, δεν είναι τρολιά! Μην κοροϊδεύετε!
Δεύτερον, ας σταθούμε, με το ανάλογο δέος, στο ότι ο Σταύρος προσπάθησε να σκεφτεί!

*** Σαν τη χαρά του Κυριάκου πάντως όταν λέει “να φτιάξουμε ένα μικρότερο και ευέλικτο κράτος”… ούτε ύαινα μπροστά σε κουφάρι αντιλόπης!

*** Mένουμε Ευρώπη! Πως ήταν στο σπίτι του Norman Bates στο Ψυχώ; ε, αυτό!

*** – Οι δανειστές δεν θέλουν συμφωνία, να ξεμπερδεύουν με την αριστερά θέλουν!

       – Μα τελικά συμφώνησαν, υπεγράφη η συμφωνία!

       – Ε, αυτό!

*** Ο καπιταλισμός είναι σαν το λουκάνικο Φρανκφούρτης! Έχει φαινομενικά ωραία, “βρώμικη” γεύση, όμως δε θες να ξέρεις από τι είναι φτιαγμένο και η καθημερινή κατανάλωση, σου φράζει τις αρτηρίες και σου καταστρέφει την καρδιά!

*** – Φίλε σου χάλασε η βρύση και στάζει

       – Το Ποτάμι είναι!

 

YΓ. Τα μηνύματα που παίρνω είναι θεϊκά: «αυτά που γράφεις είναι ουτοπίες», «λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει», “Κάτω τα χέρια απ’ τον Κυριάκο”, «τιθέλειςρεγαμωτοσπίτισουκομμουνισμο;» … και μου τα λένε για κακό ρε φίλε!

ΥΓ2. Επειδή γίνονται συστάσεις περί ανοχής στην αντίθετη άποψη, ο νεοφιλελευθερισμός και o κοινωνικός δαρβινισμός δεν είναι άποψη, είναι αρρωστημένη διαστροφή εφάμιλλη με την νεκροφιλία και το «Σύνδρομο Μπογδάνου»…

Η Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση της οικογένειας του βασικού ομιλητή στη συγκέντρωση του «ΝΑΙ» των Μένουμε Ευρώπη και Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιάννη Φλωρινιώτη

Πατουλης

 

Ο Πατούλης δεν είναι ο μόνος που θα «πουλούσε και τη μάνα του» για λίγη δημοσιότητα. Το ίδιο κάνει συστηματικά ο Κυριάκος από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας. Αν και διαφωνούμε, σεβόμαστε την επιθυμία του να «ξεπουλάει» όσο-όσο τα πρόσωπα των ανήλικων παιδιών του και δημοσιεύουμε το τιτίβισμα του. Ως έχει, χωρίς μωσαϊκό!

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ