*** Κυριάκος – Άδωνις – Χατζηδάκης λοιπόν η ηγετική ομάδα της ΝΔ! Αν μόνο από αυτό δεν καταλάβατε, να το πούμε αλλιώς… Σε περίπτωση που γίνουν κυβέρνηση, θα στέλνουν οι δανειστές μέτρα και εμείς θα λέμε «ρε μην τους λυπάστε, αντέχουν»

*** Προσωπικά είμαι υπέρ της επιλογής Άδωνη ως αντιπροέδρου στη ΝΔ! Πρέπει και ο μικροαστός ρατσιστής νοικοκυραίος, ο ακραία νεοφιλελέ επιχειρηματίας και οι μισάνθρωποι, να έχουν τον άνθρωπο που θα τους εκφράζει απόλυτα… ένα αποκούμπι βρε αδερφέ!

-Μα ο Άδωνις είναι ακροδεξιός, νεοφιλελεύθερος, φασίστας, καιροσκόπος, ρατσιστής και παρανοϊκός!
-Ναι, αλλά έχει δουλέψει, είναι επιχειρηματίας και γνωρίζει την αγορά;

protothemai1436011191*** Άδωνις, Τζημερος, Λυμπερακη, Πλευρης, Βορίδης, Θεοχάρης, ΜΜΕ, διαπλοκή στο πλευρό του Κουλη. Φιλελευθερισμος, όχι αστεία

*** Για να είμαστε δίκαιοι –και το λέω σοβαρά- το Ποτάμι είναι αθερίνες μπροστά στα νεοφιλελεύθερα πιράνχα του Κυριάκου

*** ψωμί, παιδεία, ελευθερία…. Σύνολο 516 ευρώ! Αν πληρώσετε με κάρτα θα έχετε φοροαπαλλαγή!

Το ΠΡΩΤΟ ΘΑΙΜΑ υπέρ όλων των μέτρων και του Ασφαλιστικού… τι όχι;

protothemai1436011191

*** Να είμαστε δίκαιοι όμως, ελάτε στη θέση της διαπλοκής, είναι λογικό να καταφεύγεις σε αυτή τη λύση όταν οι υπόλοιπες είναι ο Σταύρος και ο Τζήμερος!

*** Δεν υπάρχει πιο σίγουρος ψηφοφόρος για τη νεοφιλελέ δεξιά του Μητσοτάκη, από τον απελπισμένο που νομίζει πως ο κόσμος δεν αλλάζει.

*** Όποιος και να είναι στην κυβέρνηση, η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, η υπερσυγκέντρωση πλούτου & η ανισότητα εισοδήματος δεν είναι “αναγκαίες μεταρρυθμίσεις”, είναι αναγκαίες υποβαθμίσεις, για να κερδίζουν οι ίδιοι, οι εξής λίγοι…

*** Ο διεθνής οίκος οικονομικής ανάλυσης Oxfam ανακοίνωσε χθες πως οι 62 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο κατέχουν τον πλούτο που ισοδυναμεί με εκείνον του μισού πληθυσμού της Γης, δηλαδή περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, αυξημένος κατά 44% από το 2010! Και όπως θα έλεγαν και οι νεοφιλελέδες… «ίου, επιτέλους με τα φτωχαδάκια! Όποιος θέλει βρίσκει δουλειά και αν αξίζει μπορεί και αυτός να γίνει πετυχημένος επιχειρηματίας…»!

 

Αυτή είναι η μεγαλύτερη υπερδύναμη στον πλανήτη, όπου η αντίστοιχη Νέα Δημοκρατία έχει για υποψήφιο πρόεδρο έναν παρανοϊκό επιχειρηματία που ο Άδωνις θα ψήφιζε και με τα δύο χέρια 

Και για του λόγου το αληθές:

και bonus σύνθημα των Ναζί:

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ