Με επιπλέον 150 τρακτέρ ενισχύεται το μπλόκο στις Μικροθήβες, σύμφωνα με απόφαση των αγροτών του Πηλίου, μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Αγριά του Βόλου.

Οι αγρότες εξέφρασαν την απόλυτη διαφωνία τους για το σχέδιο νόμου που αφορά το ασφαλιστικό και το φορολογικό και αποφάσισαν να ξεκινήσουν από αύριο Τρίτη τις κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες του Πηλίου θα συγκεντρωθούν στις 9 το πρωί στη Γορίτσα με τα τρακτέρ τους και θα κατευθυνθούν στο μπλόκο των Μικροθηβών. Δράκεια, ‘Αγιος Λαυρέντιος, Λεχώνια, Μηλιές, Αργαλαστή, Μηλίνα όλα τα χωριά του κεντρικού και ανατολικού Πηλίου είναι αποφασισμένα για τις κινητοποιήσεις.

Στο μπλόκο των Μικροθηβών, οι αγρότες με περισσότερα από 650 τρακτέρ, κρατούν κλειστή την αερογέφυρα. Επιπλέον θα κλείσουν και σήμερα τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσαλονίκης δύο φορές μεταξύ 12:00 και 14:00 και 19:00 με 21:00.

Η κυκλοφορία των αυτοκίνητων στην Μαγνησία γίνεται από παρακάμψεις στις Μικροθήβες ή μέσω Βόλου για μεγάλα οχήματα. Παράκαμψη θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο Βελεστίνο, όπου τα οχήματα οδηγούνται υποχρεωτικά στην παλαια εθνική οδό Βόλου-Λάρισας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ