Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Ειδικότερα, αντί για εισιτήριο, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, με στόχο την ενίσχυση απόρων οικογενειών του νομού Τρικάλων, στην οποία συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και τη στήριξή τους στους πολίτες του νομού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει επίσης την προσπάθεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, και συμμετέχει στην εκστρατεία «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης Γεμίζουμε Καλάθια Αγάπης».

Στο Τουρνουά συμμετέχουν 6 ομάδες από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α: Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.basket

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ