Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μέχρι στιγμής δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν σήμερα Τετάρτη από τον πρόεδρο της Μarfin Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προέβη σε σχετικές δηλώσεις.

Ειδικότερα, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκε σήμερα για ευχές, όπως είπε, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε και την Βασιλική Θάνου. Πάντως, συνέπεσε την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου για ευχές να παραχωρεί την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μarfin.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το εάν θα απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Ανδρέα Βγενόπουλος, ο αναπληρωτής υφυπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι «δεν ασχολείται με τον κ. Βγενόπουλο».

Παράλληλα, η Βασιλική Θάνου ερωτηθείσα το μεσημέρι της Τετάρτης, εάν θα σχολιάσει τις ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου, απάντησε ότι «δεν ασχολείται με αθλιότητες».

Στην συνέχεια, το απόγευμα της Τετάρτης, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε νέα δήλωσή της χαρακτήρισε «ανακριβή» και «κατασκευασμένα» τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της Μarfin και προσέθεσε ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της και «όταν ενημερωθεί θα πράξει τα δέοντα».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ