Θύμα επίθεσης έπεσε το πρωί της Δευτέρας ένας 50χρονος υπάλληλος φύλαξης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας και φερόμενοι ως δράστες είναι τέσσερα άτομα, ηλικίας 19, 20, 27 και 28 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες πήγαν νωρίς το πρωί στα επείγοντα περιστατικά και ζήτησαν ιατρική βοήθεια, επειδή ο ένας εξ αυτών έφερε τραύμα στο χέρι.

Ο υπάλληλος φύλαξης τους ενημέρωσε ότι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν εφημέρευε και πως θα έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Ταυτόχρονα, τους είπε ότι αν ήθελαν θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τις 8 το πρωί, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε η εφημερία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα τέσσερα άτομα φέρονται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν τον 50χρονο, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος φύλαξης να υποστεί κάταγμα στο πόδι. Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και τα τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ