Σύσκεψη με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, είχαν οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων της Θεσσαλονίκης, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της πόλης.

Στη σύσκεψη αυτή εκφράστηκαν η αγωνία και ο προβληματισμός των επαγγελματικών φορέων για την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων.

Ο κ. Αλεξιάδης αναφερόμενος στις αντιδράσεις του επιχειρηματικού κόσμου στα μέτρα φορολόγησης είπε ότι κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα και ότι δεν φοβάται το διάλογο με τους φορείς. «Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε και τα όρια της χώρας και τα δεδομένα της οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι η υπερφορολόγηση δεν βοηθάει την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας τονίζοντας παράλληλα ότι οι επιχειρηματίες δεν έχουν άλλα να δώσουν και ότι δυστυχώς τα προαπαιτούμενα για την υπογραφή της νέας συμφωνίας είναι καθαρά φορολογικά μέτρα στα οποία η κοινωνία και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ