Διατεθειμένη να κρατήσει σκληρή στάση, απέναντι στην ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, με την οποία συνεργάζεται η ΣΤΑΥΣΥ Α.Ε., εμφανίζεται, μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.», καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του ελεγκτή.

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. αφού καταδικάζει σε την στάση του υπαλλήλου φύλαξης, ζητώντας την απομάκρυνσή του, στη συνέχεια, προαναγγέλλει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τη σύμβαση με την εταιρεία security JCB «και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας  της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.: 

Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας  της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ