Ξεκίνησαν χθες τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αμαλιάδας που αντιδρούν στους σχεδιασμούς της 6ης ΥΠΕ, στην πρόθεση της κυβέρνησης να «σβήσει από το χάρτη» περιφερειακά νοσοκομεία, όπως αυτό της Αμαλιάδας, στην ελλιπή χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας κ.α.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αμαλιάδας «κατέβηκαν» σε στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί, ενώ στις 10 πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση στην οποία ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους και εξέφρασαν τις αντιδράσεις τους, ενώ παράλληλα, καθόρισαν το πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων, ζητώντας μάλιστα σε αυτές την στήριξη όλων των φορέων και των πολιτών της Αμαλιάδας.

Μάλιστα αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων επισκέφτηκε τους φορείς της πόλης παραδίδοντάς του ψήφισμα με τα αιτήματά τους και καλώντας τους σε ενεργή συμμετοχή στις σημερινές κινητοποιήσεις.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί, ενώ στις 9 το πρωί οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ