Στα Τέμπη αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες της Λάρισας, παρά τη συνεχή χιονόπτωση στον νομό.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, η ώρα εκκίνησης των τρακτέρ από τα έξι σημεία προσυγκέντρωσης υπολογίζεται ότι θα καθυστερήσει περίπου 2 ώρες. Ενώ αρχικά ο σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσουν γύρω στις 10 το πρωί, η ώρα εκκίνησης μετατέθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι καθώς αναμένεται και σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας.

Στο μεταξύ ,επί της ΠΑΘΕ βρίσκονται τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα της «Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟ»- στο κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου που είναι στην δικαιοδοσία της – προκειμένου να παραμείνει η Εθνική Οδός ανοιχτή, ενώ αυτή την ώρα η κύρια ένταση της χιονόπτωσης εντοπίζεται από τον κόμβο Νίκαιας μέχρι τον κόμβο Γυρτώνης.

Στις προθέσεις της Αστυνομίας είναι πάντως από τις 12 το μεσημέρι, να διακοπεί η κυκλοφορία από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, έως ότου τα αγροτικά μηχανήματα τακτοποιηθούν στην Τέμπη εκατέρωθεν του οδοστρώματος.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές που θα υποδείξει η Αστυνομία με σχετική επίσημη ανακοίνωση η οποία αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ