Πέντε αλλοδαποί -ένας άνδρας και τέσσερις γυναίκες- συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία και Ιταλία.

Πρόκειται για μια 27χρονη, μια 26χρονη και μια 23χρονη από το Αφγανιστάν καθώς και ένα 30χρονο και μια 18χρονη από τη Συρία.

Ειδικότερα, σε έλεγχο από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, η 27χρονη συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της, επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Δανίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας, ενώ ο 30χρονος με την 18χρονη, συνοδεύοντας το ανήλικο παιδί τους, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Βενετία.

Επίσης η 26χρονη όσο και η 23χρονη που συνόδευαν και αυτές τα ανήλικα παιδιά τους, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ισπανίας και Γαλλίας αντίστοιχα, για να αναχωρήσουν για το Μπάρι της Ιταλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ