Οι αγρότες της Πελοποννήσου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διατηρώντας μικρές δυνάμεις σε όλα τα μπλόκα που έχουν δημιουργήσει, ενώ από τις 6 το πρωί αγρότες της Αρκαδίας συμβολικά απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων του ΟΓΑ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Το πρωί της Δευτέρας στο μπλόκο του Βλαχιώτη υπάρχουν 30 τρακτέρ και λίγα αγροτικά αυτοκίνητα. Ίδια δύναμη σχεδόν υπάρχει και στα μπλόκα των Κροκεών, της Λίμνης Γυθείου, ενώ από σήμερα άλλο ένα μπλόκο έχει δημιουργηθεί στη Λακωνία στο ύψος της Συκιάς του δήμου Μονεμβασιάς.

Στην Αρκαδία, οι αγρότες της ΠΑΣΥ το πρωί απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων του ΟΓΑ Πελοποννήσου για δίωρο, ενώ μετακίνησαν το μπλόκο στο 10ο χλμ. Τρίπολης – Νεστάνης πλησίον του κόμβου Βυτίνας με περίπου 25 τρακτέρ.

Στην Αργολίδα παραμένουν τα μπλόκα της Δαλαμανάρας με 15 τρακτέρ και στο Κουτσοπόδι με διπλάσια δύναμη, ενώ στην Κορινθία αποχώρησε η μεγάλη δύναμη αγροτών που υπήρχε το Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί στα διόδια του Ισθμού βρίσκονται περί τα 10 τρακτέρ και 20 αγροτικά αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης:

-Πληθαίνουν τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους της χώρας

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ