Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί σε διάφορα αεροδρόμια τις χώρας συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε τρία αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Ρόδου συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 39 και 48 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση διαβατηρίων με πλαστές θεωρήσεις εισόδου επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Στη Μύκονο επίσης συνελήφθη ένας 35χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος κάνοντας χρήση κλεμμένου διαβατηρίου αρχών Βρετανίας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Βρετανία.

Στη Θήρα συνελήφθησαν ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, ένας 21χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 26χρονος υπήκοος Ιράκ, οι οποίοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας ιταλικών αρχών επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Επίσης, συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε προμήθευσε τον 20χρονο υπήκοο Πακιστάν, με πλαστό δελτίο ταυτότητας και τον συνόδευσε από τον Πειραιά στη Θήρα προκειμένου να το διευκολύνει να ταξιδέψει παράνομα με διεθνή πτήση.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ