Στην Αμφιλοχία, συνελήφθη 57χρονος φυγόποινος που σε βάρος του εκκρεμούσαν 17 καταδικαστικές αποφάσεις, 5 εντάλματα σύλληψης και 3 βουλεύματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 57χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, τη στιγμή που κινείτο με αυτοκίνητο στην πόλη της Αμφιλοχίας.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος διώκεται για απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου, φοροδιαφυγή, έκδοση εικονικών τιμολογίων, μη απόδοση Φ.Π.Α., πλαστογραφία κατ΄ εξακολούθηση, μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου και μη υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Επίσης, είχε καταδικαστεί με αποφάσεις δικαστηρίων διαφόρων βαθμίδων, της Αθήνας και του Πειραιά, σε ισόβια κάθειρξη και σε συνολική ποινή φυλάκισης 55 ετών, ενώ του είχαν επιβληθεί χρηματικές ποινές που ξεπερνούσαν τα 10.000.000 ευρώ, καθώς και διαρκή αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 εντάλματα σύλληψης των ανακριτών Αθηνών και Πειραιώς, καθώς και 3 βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ