Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στο 87ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου, 6 Έλληνες (δύο 29χρονοι, ένας 25χρονος, ένας 31χρονος, ένας 32χρονος κι ένας 39χρονος), καθώς και ένας 28χρονος Αλβανός, γιατί λήστεψαν πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα της εθνικής οδού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 29χρονος, στο 103ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, μπήκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, και αφού χτύπησε τον ιδιοκτήτη του, στην συνέχεια τον λήστεψε, παίρνοντάς του όσα χρήματα είχε – και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα της ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι υπόλοιποι 5 Έλληνες και ο 28χρονος Αλβανός, το βράδυ της Πέμπτης, στο 103ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, μπήκαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν είδη τροφίμων, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν όλοι στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών Αθηνών – Πατρών και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της κλοπής, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ