Συνελήφθη από την αστυνομία Χερσονήσου, ένας 39χρονος, για υπόθεση εκβιασμού, ενώ αναζητείται μια 40χρονη γυναίκα που φέρεται, ως ο ηθικός αυτουργός.

Η υπόθεση εξελίχθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου, ένας καταστηματάρχης κατήγγειλε στην αστυνομία, πως έχει πέσει θύμα εκβίασης.

Ο καταστηματάρχης, κατά πληροφορίες, διατηρούσε σχέσεις με 40χρονη και φέρεται να είχε δανειστεί ένα χρηματικό ποσόν από εκείνη. Η γυναίκα του ζήτησε τα χρήματα που της χρωστούσε επανειλημμένως, ωστόσο, ο καταστηματάρχης δεν της τα επέστρεψε. Έτσι η 40χρονη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έβαλε τον 39χρονο να απειλήσει τον καταστηματάρχη, ζητώντας του να επιστρέψει άμεσα τα χρήματα.

Ο 51χρονος καταστηματάρχης απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ όταν ο 39χρονος πήγε να εισπράξει ένα ποσόν από τα όσα χρωστούσε ο καταστηματάρχης, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και παραπέμπεται στον εισαγγελέα για εκβίαση. Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε, ότι, ο 39χρονος ενεργούσε κατ’ εντολή της 40χρονης, η οποία και αναζητείται.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ