Έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι Οικονομικές Υπηρεσίες και τα Διοικητικά Δικαστήρια «μεταφέρθηκε» ο αγώνας των αγροτών στα Χανιά που αντιδρούν στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και για το φορολογικό.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι που ανήκουν στην Ενωτική Ομοσπονδία συγκεντρώθηκαν στις 11:30 το πρωί στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζονται οι δυο υπηρεσίες πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας χωρίς ωστόσο να παρεμποδίζουν την λειτουργία τους.

Οι συγκεντρωμένοι ύψωσαν τρία πανό μπροστά από το κτήριο ενώ μοίραζαν μανταρίνια και φυλλάδια με τα αιτήματα τους στους διερχόμενους πολίτες. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Τσουρουνάκης, «ο αγώνας μας συνεχίζεται», ενώ ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Μανούσος Σταυριανουδάκης γνωστοποίησε ότι όταν κατατεθεί στη βουλή προς ψήφιση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα Χανιά θα βρεθούν στην Αθήνα όπου μαζί με συναδέλφους τους από άλλες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιήσουν διήμερη καθιστική διαμαρτυρία.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ