Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται δυο ανήλικοι, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κλειτορία των Καλαβρύτων.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν Αλβανό, ηλικίας 15 ετών, ο οποίος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα κοντά στην καρδιά, καθώς και έναν Έλληνα, ηλικίας 17 ετών, ο οποίος επιχείρησε να χωρίσει τις δύο πλευρές κατά τη συμπλοκή και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο μάτι.

Επίσης, στο νοσοκομείο Τρίπολης βρίσκεται υπό νοσηλεία και φρουρούμενος, ένας Έλληνας, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος έχει τραύματα στα χέρια του και φέρεται να μαχαίρωσε τον 17χρονο Αλβανό, καθώς και έναν 21χρονο ομοεθνή του. Ο εν λόγω 21χρονος, επίσης νοσηλεύεται φρουρούμενος και στο ίδιο νοσοκομείο, φέρεται να τραυμάτισε τους δυο Έλληνες με ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Τέλος, στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας, βρίσκεται υπό κράτηση και με ελαφρά τραύματα, η 18χρονη, για χάρη της οποίας έγινε η αιματηρή συμπλοκή.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ