Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), κατά τη διάρκεια της οποίας λήφθηκαν αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, ενώ το Δ.Σ. καλεί από σήμερα σε απεργιακό ξεσηκωμό όλους τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση, για την υπεράσπιση του αγγελιοσήμου.

Σε κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα αποφασιστούν οι ημερομηνίες των κινητοποιήσεων (συγκεντρώσεις, πορείες, συνεντεύξεις).

Επιπροσθέτως, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, παράλληλα με τις συναντήσεις που θα έχει με τους αρχηγούς των κομμάτων, αποφάσισε να καλέσει το απόγευμα της Δευτέρας σε κοινή σύσκεψη όλους τους βουλευτές δημοσιογράφους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους εργαζόμενους για την υπεράσπιση της ελληνικής δημοσιογραφίας, της Δημοκρατίας και της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα ελευθεροτυπίας. Στον αγώνα αυτό για το ασφαλιστικό θα συντονιστεί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ