Εφόδους σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Όπως ανακοινώθηκε βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

* Σε ατομική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια μυδιών και αλιεία καβουριών, διαπιστώθηκε η λειτουργία της χωρίς άδεια και η απασχόληση τριών εργαζομένων που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Επίσης, προέκυψε χρήση παράνομης αποθήκης, μη δηλωμένης στην αρμόδια ΔΟΥ και αποθηκευμένη ποσότητα 638 κιλών καβουριών, που δεν δικαιολογούνταν από φορολογικά παραστατικά, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

* Σε καφέ – μπαρ διαπιστώθηκε η μη έκδοση έντεκα αποδείξεων, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, όπως επίσης απασχόληση πέντε εργαζομένων, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

* Σε μεσιτικό γραφείο διαπιστώθηκε παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ