Σε πορεία κινητοποιήσεων μπαίνουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου που εναντιώνονται από κοινού με τους συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Κρήτη για το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και αφορά και στον κλάδο τους.

Οι αγρότες έλαβαν την απόφαση να αποκλείσουν από το πρωί της Τετάρτης τον κυκλοφορικό κόμβο επί της Εθνικής Οδού στον Βόρειο οδικό άξονα του Ατσιπόπουλου.

Αγρότες και  κτηνοτρόφοι, θα συγκεντρωθούν στα Τρία Μοναστήρια, από όπου στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην Εθνική οδό, ενώ την ίδια ώρα αντίστοιχα θα κινούνται και οι συνάδελφοί τους σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Στο μεταξύ, αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού, θα βρεθούν αύριο Τρίτη στο Ηράκλειο, ώστε να συμμετέχουν στον επ’ αόριστο αποκλεισμό των γραφείων του ΟΓΑ στο Ηράκλειο.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, συντονίζουν επίσης τις κινήσεις τους, ώστε όπως αναφέρουν, να είναι επιτυχημένο το παγκρήτιο συλλαλητήριο της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου και τη συγκέντρωση της 4ης Φεβρουαρίου στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ