Για προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων των γιατρών στο ΔΣ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί), κάνει λόγο η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα το ΠΑΜΕ καταγγέλλει «τον Κώστα Παρασχάκη, μέλος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, ο οποίος με mail που έστειλε σε γιατρούς του ΨΝΑ καλεί τους συναδέλφους να ψηφίσουν στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων των γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου την υποψήφια του ΠΑΜΕ Στέλλα Χριστοδουλάκου».

«Η προβοκάτσια βγάζει μάτι. Αυτή η ενέργεια έχει στόχο να συκοφαντήσει και να πλήξει το κύρος του ΠΑΜΕ», υπογραμμίζει η Επιτροπή Αγώνα.

«Και ο πιο αφελής μπορεί να καταλάβει ότι οι νοσταλγοί του Χίτλερ, τα τσιράκια του συστήματος, αυτοί που καλλιεργούν το χυδαίο αντικομμουνισμό και το μίσος ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα δεν έχουν καμία σχέση με τους συνεπείς αγωνιστές του ΠΑΜΕ. Δεν έχουν καμία σχέση με όσους παλεύουν ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και τα μεγάλα συμφέροντα που με απόλυτη αφοσίωση υπηρετεί η Χρυσή Αυγή.

»Η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό», καταλήγει το ΠΑΜΕ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ