Οι τρόποι αντίδρασης του δικηγορικού σώματος απέναντι στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση, συζητήθηκαν κατά την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ).

Το Δ.Σ. του ΔΣΑ εκφράζοντας «την ομόθυμη, απόλυτη και κατηγορηματική απόρριψη» του κυβερνητικού νομοσχεδίου εκ μέρους του συνόλου του δικηγορικού σώματος, αποφάσισε να συμμετάσχει στην τριήμερη αποχή που εξήγγειλε η συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων από αύριο Τρίτη, 12.1.2016 έως και την ερχόμενη Πέμπτη, 14.1.2016.

Επίσης, το Δ.Σ. του ΔΣΑ αποφάσισε να προτείνει στην Ολομέλεια να αχθεί, μετά την Πέμπτη, σε απόφαση καθολικής αποχής αόριστης διάρκειας όλων των δικηγόρων της χώρας.

Ακόμη, το Δ.Σ του ΔΣΑ ενόψει των κινητοποιήσεων του κλάδου, καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά στο πανδικηγορικό – πανεπιστημονικό συλλαλητήριο της ερχόμενης Πέμπτης, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του ΔΣΑ (12 μ.) και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ