Την πρόθεση να κάνει δεκτούς τους αγρότες εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως προέκυψε από τις σημερινές επαφές του με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, θέλει να εξετάσει ο ίδιος τα αιτήματα των αγροτών, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ήταν και παραμένει ανοιχτή στο διάλογο.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου και τον Αναπληρωτή Υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη.

Η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματος τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στο διάλογο.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεση του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών«.

Σημειώνεται ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τόνισε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να καταστείλει τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ