Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθη ένας νεαρός άνδρας προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι ο δράστης που αποπειράθηκε να ληστέψει το πρωί της Τετάρτης το υποκατάστημα της ALPHA BANK στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.

Ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας ψεύτικο μουστάκι, προσπάθησε, υπό την απειλή ψεύτικου όπλου, να αποσπάσει χρήματα από το ταμείο, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έγινε αντιληπτό ότι το όπλο που είχε ήταν ψεύτικο, δέχθηκε τις επιπλήξεις των πελατών του τραπεζικού καταστήματος που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να διαφύγει, αλλά τελικά αυτός κατάφερε να ξεφύγει πεζός και να κρυφτεί στα καντούνια της παλιάς πόλης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλες οι κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας και ελέγχονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτοποίησή του με τον νεαρό άνδρα που προσήχθη το μεσημέρι στο ανακριτικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ