Δύο Αλβανοί, 33 και 34 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πάτρα και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση κατά της αρχής κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες φορώντας κουκούλες και γάντια, επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ασφάλειας, που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν.

Κατά τη σύλληψή τους προέβαλαν αντίσταση γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δύο δράστες το τελευταίο διήμερο είχαν διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε σπίτια στην Πάτρα, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή και κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων στην Πάτρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που οι δράστες είχαν αφαιρέσει και τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. Η ασφάλεια Πατρών συνεχίζει την προανάκριση και ερευνά τυχόν εμπλοκή των δύο Αλβανών και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ