Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του Συλλόγου (Ακαδημίας 60) και πορεία στη βουλή, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα, έχουν προγραμματίσει για σήμερα οι δικηγόροι, εντείνοντας την πίεσή τους προς την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας θα συνεδριάσει η ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει αποφάσεις.

Ο πρόεδρος του Ταμείου Νομικών και μέλος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, με δήλωσή του καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο για τους νέους επιστήμονες -που, όπως υποστηρίζει, θέτει χιλιάδες από αυτούς στο περιθώριο- και να αναθεωρήσει τη γραμμή και την πλεύση που έχει χαράξει και να οδηγηθεί στην κοινή λογική που έχει χαθεί σε αυτόν τον τόπο.

Ο κ. Βερβεσός, αναφερόμενος στην κινητοποίηση που πραγματοποιούν σήμερα οι δικηγόροι στο κέντρο της Αθήνας είπε ότι «οι δικηγόροι θα δώσουν σήμερα μια απάντηση στον υπουργό Εργασίας και στην κυβέρνηση συνολικά να δούνε ποιοι εκπροσωπούν τη μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου και ποιοι τη μειοψηφία. Σήμερα η Αθήνα θα ζήσει μέρες που δεν τις έχει ξαναζήσει, από τον κλάδο μας».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ