Πάνω σε scooter βγήκε στους δρόμους του Βόλου, μαζί με υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας και μέλη της δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος με εμφατικό τρόπο προειδοποιούσε όσους οδηγούς είχαν σταθμεύσει παράνομα.

Ταυτόχρονα, προειδοποίησε και το Διοικητή της Τροχαίας, Θανάση Κουλούρη ότι αν δεν ασκήσει τα καθήκοντά του, θα καταθέσει μήνυση εναντίον του με απόφαση που θα ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι πέντε δημοτικοί αστυνομικοί του Βόλου, δίνουν άνιση μάχη για να επιβάλλουν τάξη στο χάος του κυκλοφοριακού στους κεντρικούς οδικούς άξονες όπου η παράνομη στάθμευση έχει γίνει κανόνας.

Συνολικά 155 πρόστιμα βεβαιώθηκαν από τη δημοτική αστυνομία, ούτε όμως η νοοτροπία των οδηγών άλλαξε ούτε η εικόνα στους δρόμους.

Ο κ. Μπέος καλούσε τους πολίτες να συμμορφωθούν στους κανόνες και να απομακρύνουν τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητά τους από τους δρόμους. «Περπατήστε και λίγο. Ολο αυτοκίνητο, αυτοκίνητο», «Θα γίνετε άνθρωποι – θέλετε δεν θέλετε», ήταν μερικές από τις ατάκες του δημάρχου, πριν μπουν τα ροζ χαρτάκια στα παρμπρίζ των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Την κίνηση του δημάρχου βγήκαν και επικρότησαν καταστηματάρχες στις κεντρικές οδούς.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ