Δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», μοίρασαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε και εκτενής συζήτηση με τους εργαζόμενους του Κέντρου, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω έλλειψης προσωπικού και τις καθυστερήσεις στην υιοθεσία των παιδιών που φιλοξενούνται.

«Το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», είναι μια δομή ανεκτίμητης κοινωνικής προσφοράς, ένα «σπίτι» που αγκαλιάζει με φροντίδα και στοργή τα παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο ή μόνιμα μακριά από τις οικογένειές τους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης. Χαρακτήρισε ως «πολύτιμο» το κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, λόγω έλλειψης ικανού αριθμού προσωπικού και δήλωσε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα είναι στο πλευρό τους και θα τους στηρίξει προκειμένου να επιλυθούν τα αιτήματά τους και για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις σε ζητήματα αναδοχής και υιοθεσίας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ