Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας εντόπισαν σχεδόν 5 κιλά χασίς στην κατοχή δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 35 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν τη στιγμή που φόρτωναν τα ναρκωτικά σε αυτοκίνητο.

Μετά από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για τη δράση των δύο συλληφθέντων, πραγματοποίησαν επιχείρηση σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν ο 35χρονος και ο 27χρονος, για την αποθήκευση των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες, τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να μεταφέρουν με αυτοκίνητο πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κιλά και 750 γραμμάρια χασίς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 298 γραμμάρια χασίς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για αποθήκευση, διανομή και διακίνηση ναρκωτικών.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ