Μέλη σπείρας που είχαν διαπράξει περισσότερες από 30 κλοπές το τελευταίο εξάμηνο  εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, την Πέμπτη το πρωί στον Πύργο, ένας 39χρονος και μία 21χρονη, σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, από τον ανακριτή Ηλείας, για διακεκριμένες κλοπές. Επίσης, αναζητούνται τρεις άνδρες, για τους οποίους, επίσης, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Ηλείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας, τα μέλη της σπείρας δρούσαν κυρίως πρωινές και απογευματινές ώρες, αφού προηγουμένως είχαν φροντίσει να πληροφορηθούν ότι οι ένοικοι των σπιτιών απουσίαζαν.

Μάλιστα, διέπρατταν δύο με τρεις κλοπές σε σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια έφευγαν για περιοχές της Φθιώτιδας, όπου παρέμεναν για αρκετές ημέρες, ώστε να μην εντοπιστούν εύκολα από την αστυνομία.

Τα μέλη της σπείρας είχαν αφαιρέσει, κατά τη διάρκεια της δράσης τους, χρυσά κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ