Παράταση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε για το διαγωνισμό για τα Startupper Awards, δηλαδή τα βραβεία που θα δοθούν για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Startupper.gr από το ίδιο το οικοσύστημα στις καλύτερες νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τους δημιουργούς τους.

Όπως ανακοινώθηκε, η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και το τέλος Φεβρουαρίου (29 Φεβρουαρίου και ώρα 23:59) και οι 3 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Η νέα ημερομηνία για την τελετή βράβευσης και το πάρτι Startupper Awards είναι στις 18 Μαρτίου στο Orange Grove.

Τα Startupper Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανασυγκρότησης, του ΣΕΒ και της ΕΧΑΕ και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ENDEAVOR Greece, του ΣΕΚΕΕ, της Hellenic Startup Association και του Orange Grove.

Και τα εννέα βραβεία θα απονεμηθούν μετά από ανοιχτή ψηφοφορία μέσω του Startupper.gr και την πλατφόρμα E-SURVEY, ενώ η οργανωτική επιτροπή θα δώσει ένα και μόνο βραβείο που θα ανακοινωθεί το βράδυ στο πάρτι της απονομής των βραβείων.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ