Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος, καθώς ένα 16χρονο παιδί, κάτοικος – εν ζωή- Νεοχωρίου, ξεψύχησε, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε νωρίς το βράδυ στα Κάτω Λεχώνια.

Το δυστύχημα έγινε στις 21.40, σε μικρή απόσταση από την εκκλησία Αγ. Γεωργίου στα Κ. Λεχώνια, όταν το μοτοποδήλατο του νεαρού (τον οποίο ακολουθούσαν με άλλο μοτοποδήλατο δύο φίλοι του), ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του, στο Νεοχώρι, πιθανόν γλίστρησε στη δεξιά, μετά την εκκλησία στροφή – λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί – πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «σφηνώθηκε», κάτω από αγροτικό αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Αγριά.

Το δυστύχημα έγινε μερικές δεκάδες μέτρα μετά την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στα Κ. Λεχώνια και η Τροχαία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ένα παιδί που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή.

Ο άτυχος νεαρός πιθανολογείται δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ ο 35χρονος ο οδηγός του αγροτικού οχήματος (που ενημέρωσε άμεσα το «100») φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει φρενάροντας, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να βρει επί τόπου τον θάνατο.

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ επί τόπου πήγαν οι γονείς του για την αναγνώριση, αλλά και οι φίλοι του, που τον ακολουθούσαν με το μηχανάκι τους.

Πηγή: magnesianews

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ