Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 20:00 η σορός του 9χρονου αγοριού που χάθηκε σήμερα στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού στη θέση «Σιφώνι», περίπου στο 7ο-8ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής του Οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων.

Πρόκειται για τον τραγικό επίλογο μιας μεγάλης επιχείρησης για τον εντοπισμό του παιδιού, το οποίο στην κυριολεξία εξαφανίστηκε, ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του και άλλα 6 άτομα (εκ των οποίων 2 ακόμα παιδιά).

Γύρω στις 14:00, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι γονείς έχασαν το παιδί τους από το οπτικό τους πεδίο και αφού το έψαξαν χωρίς αποτέλεσμα, ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσαν με 10 άνδρες της Πυροσβεστικής, πενταμελές πεζοπόρο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ειδικό αναρριχητή και δύτες, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες. Μάλιστα, λόγω της ιδιαίτερης δυσκολίας της επιχείρησης, παρόντες ήταν ο συντονιστής κ. Νικολακόπουλος και ο διοικητής της Π.Υ. Αχαΐας κ. Ρουμελιώτης.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρεται με συρμό που διατέθηκε από τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε από τον σταθμό Νιάματα να το παραλάβει ασθενοφόρο.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ