Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» όπου θα βρίσκεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος, θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Πέμπτη οι Επιστημονικοί Φορείς.

Ο υπουργός Εργασίας θα παραβρεθεί στη «Μεγάλη Βρετανία» μετά από σχετική πρόσκληση σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου.

Χθες, Τετάρτη, οι Επιστημονικοί Φορείς, προχώρησαν σε διαμαρτυρία και συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Χολαργό.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Μεταφορών Παναγιώτη Σγουρίδη και τη γενική γραμματέα του υπουργείου Πέτη Πέρκα, καταθέτοντας -εκ νέου- τις αντιρρήσεις τους για το νέο ασφαλιστικό.

Παράλληλα ζητήθηκε τόσο από τον υφυπουργό, όσο και από τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, να τοποθετηθούν δημοσίως απέναντι στο προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, σύμφωνα και με τις απόψεις που είχε ο υπουργός ως Πρόεδρος του ΤΕΕ.

Οι Επιστημονικοί Φορείς εμμένουν στη θέση τους για απόσυρση του συγκεκριμένου σχεδίου και ζητούν την έναρξη διαλόγου υπό την προϋπόθεση ότι θα παρουσιαστεί από την κυβέρνηση αναλογιστική μελέτη.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ