Άλλη μία πετυχημένη εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της πρωτοβουλίας «Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!» πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με την αμέριστη στήριξη και συμβολή της ΛΕ.ΜΟ.Ν. (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), αυτή τη φορά στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μεταξύ  5-8 Μάιου 2016, στην Πλατεία Πρωτοπαπαδάκη στη Χώρα της Νάξου στο λιμάνι, που πέτυχε να συγκεντρώσει 721 νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Φωτογραφία 1: (από αριστερά) ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,  κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!, ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος Αντιδήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ κ. Γιάννης Τσολάκης και η κα. Ευαγγελία Τριανταφύλλου της ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Φωτογραφία 1: (από αριστερά) ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!, ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος Αντιδήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ κ. Γιάννης Τσολάκης και η κα. Ευαγγελία Τριανταφύλλου της ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Φωτογραφία 2: (από αριστερά) ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,  κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης. και η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!
Φωτογραφία 2: (από αριστερά) ο κ. Κυριάκος Κουκάς της ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου), ο Δήμαρχος της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης. και η κα. Κική Λεγάκι από την Πρωτοβουλία Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου!
Φωτογραφία 3: Στιγμιότυπο  από την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών
Φωτογραφία 3: Στιγμιότυπο από την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών
SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ