Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου κατάσχεσαν και εκρίζωσαν μια μεγάλη καλλιέργεια χασίς, υδροπονικής καλλιέργειας μέσα σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου, αποτελούμενη από 1.224 δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο Κροάτες 33 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά. Παράλληλα, αναζητούνται και συνεργοί τους.

Στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης σε κατάστημα στο Ναύπλιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.224 δενδρύλλια χασίς, ύψους έως μισό μέτρο, καθώς και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, αποτελούμενο από 317 ανακλαστήρες θερμότητας, 214 μετασχηματιστές, χρονοδιακόπτες, θερμόμετρα, ανεμιστήρες και άλλα μικροαντικείμενα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ