Μέχρι τις 6 το απόγευμα θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για σήμερα Πέμπτη, παραμονή πρωτοχρονιάς, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τις τελευταίες, για το 2015, αγορές.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο, πρωτοχρονιά καθώς και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κυριακάτικης λειτουργίας τους τα Χριστούγεννα.

Στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 5 το απόγευμα ενώ αντίστοιχα δεν θα λειτουργήσουν ανήμερα της πρωτοχρονιάς και μεθαύριο, Σάββατο.

Από την άλλη πλευρά, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, όπως έχει ανακοινώσει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, αύριο Πρωτοχρονιά και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 τα καταστήματα στην αγορά του Ρέντη θα είναι κλειστά και θα ανοίξουν την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.

Σημειώνεται ότι ανάλογη απόφαση έχει λάβει και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ