Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί, 3 άνδρες και μια γυναίκα στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων καθώς επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία και Ιταλία.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηράκλειου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα ένας 27χρονος από το Αφγανιστάν και ένας 19χρονος από το Ιράκ όταν επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά Ελληνικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο.

Επίσης, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθησαν δύο άτομα από το Αφγανιστάν ένας 22χρονος που συνόδευε μια 22χρονη όταν επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα άρχων Αφγανιστάν, προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί με προορισμό την Πίζα Ιταλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν, στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ