Απρόσμενη εξέλιξη είχε ένας τυπικός έλεγχος της Επιθεώρησης Εργασίας Αργολίδας για αδήλωτη εργασία σε κρεοπωλείο.

Είναι γνωστό πως οι υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας που διενεργούν ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις.

Το χειμώνα του 2014 μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, καθώς στην προσπάθεια του κλιμακίου να εισέλθει σε εργοστάσιο εξαγωγής φρούτων για έλεγχο, της συνέθλιψαν το χέρι στην πόρτα του εργοστασίου προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο σε αυτό.

Ακόμα ένα περιστατικό βίας εξελίχθηκε χθες σε κρεοπωλείο όταν μια γυναίκα υπάλληλος της Επιθεώρησης Εργασίας Αργολίδας δέχθηκε προσωπική επίθεση από τον μαινόμενο ιδιοκτήτη κρεοπώλη, ο οποίος εκτός από τα «γαλλικά» που φάνηκε να τα γνωρίζει πολύ…καλά, την κυνηγούσε εντός το καταστήματος ενώ δεν δίστασε να την απειλήσει με μπαλτά για να μην πραγματοποιήσει τον έλεγχο και να φύγει.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την υπηρεσία της όπου μετά από λίγο στελέχη της Επιθεώρησης Εργασίας και αστυνομία κατέφθασαν στο σημείο.

Ο κρεοπώλης θα πληρώσει απ ότι φαίνεται ακριβά την συμπεριφορά του απεναντι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, πέρα από το τσουχτερό πρόστιμο για αδήλωτη εργασία που σύμφωνα με πληροφορίες ήδη του επιβλήθηκε.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ