Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου, από αγρότες που έχουν το μπλόκο εκεί. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν, ο σημερινός αποκλεισμός θα κρατήσει μέχρι τις 9 το βράδυ.

Εξάλλου, οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο 210 χλμ. στο ύψος της Ανθήλης. Σε όλες τις περιπτώσεις η τροχαία οδηγεί την κυκλοφορία σε παρακαμπτήριους δρόμους απ’ όπου μέχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά.

Εξάλλου, λίγο μετά τις 7 το βράδυ οι αγρότες έκλεισαν και την παλιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στα όρια της Φθιώτιδας με την Βοιωτία στο ύψος του Παλιού Λεβέντη. Στην περιοχή έχουν εγκλωβιστεί αρκετά φορτηγά αυτοκίνητα, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί διέξοδο για τα μεγάλα οχήματα τα οποία θέλουν να αποφύγουν τα διόδια στην εθνική οδό. Ήδη, μέσα σε μικρό διάστημα, οι ουρές των φορτηγών έχουν ξεπεράσει τα 2 χλμ. Σύμφωνα με τους αγρότες, ο δρόμος θα παραμείνει αποκλεισμένος μέχρι τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, μέχρι τις 9 το βράδυ θα παραμείνει κλειστή η παλιά εθνική οδός Λαμίας Αθηνών και στο ύψος της Αμφίκλειας, από αγρότες που έχουν στήσει δεύτερο μπλόκο σε εκείνο το σημείο.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ