Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του «Αthens Ledra», σε αίθουσα του ξενοδοχείου, το οποίο παραμένει κλειστό από την 1η Ιουνίου, έπειτα από το λουκέτο που αποφάσισε να βάλει η ιδιοκτησία.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, και ενώ έχει προγραμματιστεί για αύριο τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, στις 12:00, αποφασίστηκε να μεταβούν μέλη του προεδρείου στην Κύπρο, όπου θα συναντηθούν με τον πρώην ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Ευθύβουλο Παρασκευαϊδη.

Επίσης, αποφασίστηκε να ζητηθεί η συνδρομή του ΠΑΜΕ για την πραγματοποίηση μίας μεγάλης συγκέντρωσης μπροστά από το ξενοδοχείο, ενώ για την Τρίτη 22 Ιουνίου προγραμματίστηκε να γίνει συγκέντρωση στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου και πορεία έως την Ακρόπολη, με ταυτόχρονη ενημέρωση των πολιτών και των τουριστών.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν την κυβέρνηση για αθέτηση των υποσχέσεών της, αφούν δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια γα να πάρουν το έκτακτο βοήθημα των 1.000 ευρώ, όπως τους είχε υποσχεθεί, αλλά και για την καθυστέρηση των διαδικασιών χορήγησης του επιδόματος επίσχεσης από τον ΟΑΕΔ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ