Παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη, το μεγαλύτερο και δυσκολότερο, τεχνικά, τμήμα του έργου της αναδιαρρύθμισης του ισογείου στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Πρόκειται για έργο που αναβαθμίζει χωροταξικά και λειτουργικά το νοσοκομείο, δίνοντας σύγχρονη και αξιοπρεπή εικόνα στην κτιριακή και ηλεκτρομηχανολογική υποδομή της μονάδας.

Το έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου ήταν ενταγμένο στη προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013, χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Πελοποννήσου με συνολικό προϋπολογισμό 1.250.000 ευρώ και συμβασιοποιήθηκε στα 650.000 ευρώ.

Έως το τέλος της εβδομάδας υπολογίζεται να έχει μεταφερθεί το τμήμα επειγόντων περιστατικών στο ισόγειο και από την επόμενη εβδομάδα να συνεχιστούν οι εργασίες στο υπόλοιπο τμήμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, σε δηλώσεις του, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είναι μια σημαντική ημέρα για το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, αφού παραδόθηκε ανακαινισμένο και σύγχρονο το μεγαλύτερο τμήμα του ισογείου. Δικαιώνεται μία μεγάλη συλλογική προσπάθεια αρκετών συντελεστών, που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση αυτού του τόσου σημαντικού έργου, αναγνωρίζοντας πάντα τις πολλές και ιδιαίτερες δυσκολίες που ανέκυπταν».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ