Λόγω εκτέλεσης εργασιών επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά θα πραγματοποιούνται προσωρινές και τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας έως το τέλος του έτους.

Συγκεκριμένα αρχικά και σε πρώτη φάση, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Β. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Καραϊσκου, κατά τις ώρες 06.00 – 23.00.

Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Β. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καραϊσκου και Ηρ. Πολυτεχνείου, κατά τις ώρες 06.00- 23.00.

Σε μέρος του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος της οδού Ανδρούτσου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Β. Γεωργίου, μέγιστου μήκους 40μ. προς την οδό Σωτήρος Διός, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Σε μέρος του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος της οδού Αλκιβιάδου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Β. Γεωργίου, μέγιστου μήκους 40μ. προς την οδό Σωτήρος Διός, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και με άλλες παρεμβάσεις και η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ