Ελέγχους στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, προσωπικό της Λιμενικής Αρχής της περιοχής και συγκεκριμένα στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης αλιευμάτων.

Αναλυτικά βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

  • Μία διοικητική παράβαση σε ιχθυέμπορο διότι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας σε 11 ιχθυοκιβώτια με ιχθύες «Mugil Cephalus» (Κέφαλος), σε πέντε (05) ιχθυοκιβώτια με κεφαλόποδα του είδους «Sepian Officinalis» (Σουπιά) και σε 11 ιχθυοκιβώτια με ιχθύες του είδους «Gobius Spp» (Γωβιός) τα οποία κατασχέθηκαν.
  • 2 διοικητικές παραβάσεις σε εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων διότι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας σε 26 ιχθυοκιβώτια του είδους «Sardina Pilchardus» (Σαρδέλα) τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Μία αγορανομική παράβαση σε εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων για κατοχή πενήντα έξι (56) κιλών ιχθύων του είδους «Lithognathus Mormyrus» (Μουρμούρα) μεγέθους 16-18 εκ. κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 20εκ.

Από την Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας βεβαιώθηκαν συνολικά 4 παραβάσεις και κατασχέθηκαν συνολικά 308 κιλά αλιεύματα τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ