Για παράνομα τυχερά παιχνίδια, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 37χρονος κι ένας 48χρονος, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. 

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Άσφαλειας Καλαμάτας.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο Μολδαβές, 26 και 28 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα και κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της ασφάλειας Καλαμάτας, έγινε έλεγχος σε καφετέρια στους Γαργαλιάνους, όπου συνελήφθη ο 37χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τρία παιγνιομηχανήματα, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στον 48χρονο.

Κατά τον έλεγχο προέκυψε επίσης, ότι, η 26χρονη και η 28χρονη, εργάζονταν στην καφετέρια στερούμενες πιστοποιητικού υγείας, γι’ αυτό και συνελήφθησαν.

Ακόμη κατασχέθηκαν τρία παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσόν των 254 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ