Δύο τόνοι νωπά κοτόπουλα και περίπου 3,5 τόνοι ρύζι και μακαρόνια διανέμονται μέσω των ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας σε 615 οικογένειες και 1.600 άτομα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, με δαπάνες του Κοινωφελούς Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Παναγία η Ακρωτηριανή».

Η παραλαβή των τροφίμων έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Σητεία από την αίθουσα του συσσίτιου του Ιδρύματος για τις ενορίες της επαρχίας Σητείας και το μεσημέρι της Τρίτης από την έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας για τις ενορίες της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Επίσης, στην Ιεράπετρα, αντιπροσωπεία υπαλλήλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Ιεράπετρας προσέφερε διάφορα είδη τροφίμων, τα οποία συγκέντρωσε και παρέδωσε στον μητροπολίτη Ευγένιο, προκειμένου να διανεμηθούν από τις ενορίες της περιοχής σε ευπαθείς ομάδες. Ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας και πρόεδρος του ΔΣ του Κοινωφελούς Εκκλησιαστικού Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή», με τη σειρά του, τα παρέδωσε στους εφημέριους και μέλη των εκκλησιαστικών συμβουλίων για να τα διανείμουν στους καταγεγραμμένους ενορίτες που χρήζουν βοήθειας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ