Προθεσμία για να απολογηθούν στο ανακριτή την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου πήραν τρεις Γιαννιώτες, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι την πέταξαν δια της βίας στη λίμνη προκειμένου να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, κάλεσε σε κατάσταση σοκ την Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης και κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων προκειμένου να αποβάλει, όμως κολύμπησε και κατάφερε να βγει στον παραλίμνιο δρόμο. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον ένα κατηγορούμενο, στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.

Οι κατηγορούμενοι, από την πλευρά τους, υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ