Νέους προέδρους στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και το Ελεγκτικό Συνέδριο καθώς και νέους αντιπροέδρους όρισε το υπουργικό συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίασή του. Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, καλύφθηκαν οι θέσεις του προέδρου του ΣτΕ, της προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έξι αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου, πέντε αντιπροέδρων του ΣτΕ, δυο αντιπροέδρων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, της Γενικής Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και των Ελλήνων Δικαστών στο Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, πρόεδρος του ΣτΕ ορίστηκε ο Νικόλαος Σακελλαρίου, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ορίστηκε η Ανδρονίκη Θεοτοκάτου. Αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου ορίστηκαν οι: Ιωάννης Γιαννακόπουλος, Ευφημία Λαμπροπούλου, Ασπασία Καρέλλου, Γεράσιμος Φουρλάνος, Ειρήνη Κιουρκτσόγλου – Πετρουλάκη και Δήμητρα Μπουρνάκα
Αντιπρόεδροι του ΣτΕ ορίστηκαν οι Χρήστος Ράμμος, Νικόλαος Μαρκουλάκης, Μαρία Καραμανώφ, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και Ιωάννης Γράβαρης.

Αντιπρόεδροι του Ελεγκτικού Συνεδρίου ορίστηκαν η Γεωργία Μαραγκού και Αγγελική Μαυρουδή.

Γενική Επίτροπος της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων ορίστηκε η Ευτυχία Φουντουλάκη.

Τέλος, Έλληνες δικαστές στο Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ορίστηκαν οι Δημήτριος Γρατσίας και Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ