Πέρα από την πρόσοψη των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, στόχος της επίθεσης με μολότοφ το βράδυ της Παρασκευής, έγινε και ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος δέχτηκε βόμβα μολότοφ στην πλάτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην εκπομπή του Mega, κάποιος του φώναξε να πέσει κάτω, πράγμα που έκανε, με αποτέλεσμα μία βόμβα μολότοφ να πέσει στην πλάτη του, χωρίς να σκάσει. Από την επίθεση τραυματίστηκε στην πλάτη και στα χέρια από γυαλιά, ενώ κινδύνευσαν και διερχόμενοι από το σημείο.

Ο ίδιος έκανε λόγο για αδυναμία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προστατεύσει ακόμη και την πολιτική λειτουργία, σημειώνοντας ότι κινδυνεύουν άνθρωποι και δεν μπορεί να λειτουργήσει η Δημοκρατία.

Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ζητώντας την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη γιατί «είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί”, ενώ τόνισε πως «εάν δεν τον πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει”.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ